Navigatie

Icarus Solutions was een van de eersten in Nederland die een gps-ontvanger koppelde aan een PDA. Speciaal voor dat doel werd een unieke kabel ontwikkeld, destijds voor Palm en Psion pocketcomputers. Onze kabels werden door medewerkers van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties - FAO - wereldwijd gebruikt onder de meest extreme omstandigheden. Ruim vijftig stuks, van deze in stuksproduktie gemaakte kabels, hebben hun betrouwbaarheid bewezen. Ingebouwd in Toyota Landcruisers, die vooral in Afrika en Azië werden ingezet voor de gewasbescherming en preventie tegen plagen.

Naast deze interfaces waren vooral ook de losse connectors voor Garmin gps-ontvangers en kabels erg in trek. Door de intrede van USB-verbinding en later Bluetooth, is dit inmiddels verleden tijd.

Tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor een Recta-kompas en de bijbehorende accessoires. Desgewenst voorzien van uw eigen bedrijfsnaam of logo, waardoor dit kompas zich zal bewijzen als een duurzame reclameuiting. Een van onze relaties gebruikte het richtinggevende kompas na een periode van grote veranderingen in hun organisatie.

Laat u verrassen door de mogelijkheden!